Una formació en l'ús dels desfibril·ladors automàtics (DEA) adreçada a mossos d'esquadra | Cerdanyola.cat

 

 

Personal municipal adscrit a Protecció Civil i tècnics de l'empresa CadioSOS han dut a terme una jornada tècnica de formació en l'ús dels desfibril·ladors automàtics (DEA) adreçada a mossos d'esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès.

 

 

L'acció informativa té com a objectiu complementar la formació dels i de les agents dels Mossos d'Esquadra que realitzen patrullatge a la localitat de Cerdanyola del Vallès. La jornada va ser coordinada per personal municipal de Protecció Civil i tècnics de l'empresa CardioSOS i es va realitzar al Centre Cívic de Bellaterra.

 

 

D'altra banda, personal del Parc Esportiu Municipal Guiera i de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, dos dels darrers punts a on s'han instal·lat desfibril·ladors DEA fixes, han rebut la formació necessària per a fer-ne un correcte ús. Les persones assistents a la formació van rebre l'acreditació expedida per la Generalitat de Catalunya que els acredita com a coneixedors de l'ús dels aparells.