Mossos d’esquadra de Cerdanyola participen a una jornada de formació a Bellaterra

by | maig 25, 2017 | Al Dia

Una formació en l'ús dels desfibril·ladors automàtics (DEA) adreçada a mossos d'esquadra | Cerdanyola.cat

 

 

Personal municipal adscrit a Protecció Civil i tècnics de l'empresa CadioSOS han dut a terme una jornada tècnica de formació en l'ús dels desfibril·ladors automàtics (DEA) adreçada a mossos d'esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès.

 

 

L'acció informativa té com a objectiu complementar la formació dels i de les agents dels Mossos d'Esquadra que realitzen patrullatge a la localitat de Cerdanyola del Vallès. La jornada va ser coordinada per personal municipal de Protecció Civil i tècnics de l'empresa CardioSOS i es va realitzar al Centre Cívic de Bellaterra.

 

 

D'altra banda, personal del Parc Esportiu Municipal Guiera i de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, dos dels darrers punts a on s'han instal·lat desfibril·ladors DEA fixes, han rebut la formació necessària per a fer-ne un correcte ús. Les persones assistents a la formació van rebre l'acreditació expedida per la Generalitat de Catalunya que els acredita com a coneixedors de l'ús dels aparells.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: