El Parc de Recerca de la UAB compleix una dècada amb la creació de 92 empreses

by | maig 26, 2017 | Al Dia

 

 

(EUROPA PRESS) El Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha celebrat aquest divendres 26 l'acte de commemoració dels deu anys de la seva creació, havent creat 92 empreses en aquest període, ha informat la universitat.

 

 

El centre ha recordat que ha contribuït en el suport a més de 300 projectes emprenedors i ha impulsat la creació de 92 empreses, amb un índex d'èxit del 80%, generant 850 noves ocupacions, dels quals un 25% han correspost a perfils altament qualificats i amb una facturació de 50 milions d'euros anuals.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: