Renfe ha licitat les tasques de millora de l'estació de Cerdanyola Universitat que inclouen la instal·lació de tres ascensors i l'adequació i renovació de les escales per millorar l'accessibilitat. A banda, es prolongaran les andanes fins a 200 metres, s'instal·larà senyalització podotàctil, es renovarà l'enllumenat del vestíbul, les andanes i el pas inferior i es rehabilitaran les marquesines de les andanes.

 

 

Aquestes actuacions disposen d'un termini d'execució de cinc mesos i un pressupost de 2,03 MEUR. Cerdanyola Universitat és una estació que compta amb 6.007 viatgers diaris per on hi passen trens de les línies R7 i R8.

 

 

Aquestes obres s'emmarquen en el pla de Renfe per a millorar la xarxa de Rodalies de Barcelona. La companyia invertirà prop de 100 MEUR en un total de 39 estacions.