Renfe licita les obres de millora de l’estació de Cerdanyola Universitat

by | maig 26, 2017 | Al Dia

 

 

 

Renfe ha licitat les tasques de millora de l'estació de Cerdanyola Universitat que inclouen la instal·lació de tres ascensors i l'adequació i renovació de les escales per millorar l'accessibilitat. A banda, es prolongaran les andanes fins a 200 metres, s'instal·larà senyalització podotàctil, es renovarà l'enllumenat del vestíbul, les andanes i el pas inferior i es rehabilitaran les marquesines de les andanes.

 

 

Aquestes actuacions disposen d'un termini d'execució de cinc mesos i un pressupost de 2,03 MEUR. Cerdanyola Universitat és una estació que compta amb 6.007 viatgers diaris per on hi passen trens de les línies R7 i R8.

 

 

Aquestes obres s'emmarquen en el pla de Renfe per a millorar la xarxa de Rodalies de Barcelona. La companyia invertirà prop de 100 MEUR en un total de 39 estacions.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: