Maria Fuster, filla de Ramon Fuster, durant el parlament de l'acte | J. Tardós

 

 

El dissabte 20 de maig es va destapar una placa en homenatge al pedagog, escriptor i músic Ramon Fuster, a l'escola Ramon Fuster de Bellaterra. 

 

 

L'acte va posar punt i final a la celebració del centenari del naixement del pedagog, encetat l'any 2016. Fuster era originari de Bell-Lloc d'Urgell i va ser fundador, juntament amb Maria Rosa Fàbregas, de l'escola Tagore de Bellaterra.

 

 

A més, també va ser impulsor i director de l'escola de Jardineres-educadores d'infància del CICF, participà en la primera reunió de l'Assemblea de Catalunya i impulsor del diari Avui. De 1969 a 1977 va ser degà del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya. 

 

 

El 20 de maig es van destapar unes lletres d'acer inoxidable amb la cita de Fuster, “Quan tot progressa i canvia, l'escola no pot aturar-se i restar indiferent”. Aquestes van ser elaborades per la Unió de Veïns de Bellaterra, juntament amb l'escola Ramon Fuster.

 

 

Durant l'acte van intervenir Quim Vidal, com a director de l'escola Ramon Fuster, Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns de Bellaterra i la seva filla, Maria Fuster, i nét, Guillem Fuster.