La nova targeta es podrà recarregar, amb descompte, per internet | FOTO: Localpres

 

 

 

Sant Cugat ha estrenat un nou servei de recàrrega on-line de títols de transport urbà que permetrà als viatgers de les línies d'autobús santcugatenques comprar per internet els seus viatges. Aquest servei, pioner en el sistema de transport metropolità, també té vinculat noves bonificacions per abaratir el cost del bitllet.

 

 

“Aquesta i d’altres millores s’estan duent a terme amb l’objectiu de seguir potenciant el servei urbà de transport públic a Sant Cugat i fomentar-ne el seu ús”, va assegurar la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, durant la presentació d'aquest nou sistema.

 

 

El sistema es basa en una targeta que funciona amb tecnologia sense contacte i que els usuaris han d’anar a recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a l'ajuntament. Posteriorment, mitjançant el web municipal, l’usuari pot recarregar-la amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges d’autobús. Amb cada recàrrega es bonificarà l’usuari amb un 10% més de viatges: és a dir que, si per exemple es paguen 50 viatges, automàticament se’n carregaran 55.