S’inauguraran 2 nous itineraris de natura al Parc de l’Alba

by | maig 29, 2017 | Al Dia

Passarà pel corredor verd del parc de l’Alba | setmananatura.cat
 

 

La Setmana de la Natura se celebrarà entre el 2 i l'11 de juny i aplegarà nombroses activitats arreu del territori català. A Cerdanyola del Vallès, l'Ajuntament i el Consorci del Parc de l'Alba inauguraran, el diumenge 11 de juny, dos itineraris de natura senyalitzats al corredor verd del parc de l'Alba i es faran visites guiades durant el matí.

 

 

Cerdanyola del Vallès participarà a la Setmana de la Natura, que se celebrarà entre el 2 i l'11 de juny. Durant 10 dies es realitzaran més de 300 activitats a tot Catalunya per conscienciar la societat sobre la necessitat de conservar la natura i el territori. Hi ha activitats per a tots els gustos, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: