Cerdanyola debatrà sobre la il·lustració satírica el pròxim 8 de juny

by | maig 30, 2017 | Cerdanyola

Il·lustració satírica publicada a la revista “Sardanyola” | Cedida

 

 

En el marc de l'exposició COMIXXX: el despertar d'una generació censurada 1973-1990 es farà una taula rodona per debatre sobre la il·lustració satírica a la ciutat.

 

 

Jesús Bolinaga, Edu Català i Jordi Mascarell seran els ponents de la taula rodona “La il·lustració satírica a Cerdanyola”, que se celebrarà el dijous 8 de juny a les 19 h, a la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola.

 

 

La taula rodona forma part de la programació complementària de l'exposició “COMIXXX: el despertar d'una generació censurada 1973-1990” que es pot visitar al MAC fins al 6 de juliol. Bolinaga, Català i Mascarell, com a coneixedors i protagonistes, faran un recorregut pel que ha estat la il·lustració satírica a la ciutat durant les darreres èpoques.

 

 

Artistes com Ismael Smith, Valentí Castanys, Josep Coll o els protagonistes de la taula rodona, entre d'altres artistes, han fet que Cerdanyola també hagi fet una aportació a la il·lustració catalana al llarg del segle XX. A més, al igual que a la resta del territori, a partir dels anys 70, amb la Revista de Sardanyola i en un altre context històric, la il·lustració crítica va prendre volada a la ciutat fins el dia d'avui donant una idea crítica i mordaç de la societat local.

 

 

La taula rodona serà moderada pel periodista local Joan Sànchez Braut.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: