Un estiu i tres grans viatges

by | maig 30, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

  

  

L'agència bellaterrenca Taller de Viatges ofereix, per aquest estiu, tres destinacions especials. Es tracta de Cuba, Vietnam o Tanzània.

 

 

  

  

Aquestes tres exòtiques destinacions, tenen sortides fixes des de juny fins a setembre, amb una durada d'11 dies per Tanzània, 18 per Vietnam o 17 dies en el cas de Cuba. És una ocasió única, ja que l'oferta només serà vàlida durant els mesos d'estiu.

  

  

  

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: