‘En català també és llei’, una exposició als Jutjats de Cerdanyola

by | maig 31, 2017 | Cerdanyola

iugy | ti

 

Del 29 de maig al 12 de juny es podrà visitar, als Jutjats de Cerdanyola, l'exposició “En català, també és de llei”.

 

  

  

La iniciativa té per objectiu sensibilitzar els ciutadans de la validesa legal dels documents fets en català i de la necessitat que facin valdre la seva opció lingüística amb els diferents professionals del dret.

 

 

 

  

L'exposició està composada per plafons gràfics i informatius que exposen, d’una manera pràctica i senzilla, diverses qüestions que es plantegen tant els ciutadans com els professionals del dret (advocats, procuradors, graduats socials, etc.).

 

 

 

Està impulsada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia i dels col·legis professionals del món del dret.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: