iugy | ti

 

Del 29 de maig al 12 de juny es podrà visitar, als Jutjats de Cerdanyola, l'exposició “En català, també és de llei”.

 

  

  

La iniciativa té per objectiu sensibilitzar els ciutadans de la validesa legal dels documents fets en català i de la necessitat que facin valdre la seva opció lingüística amb els diferents professionals del dret.

 

 

 

  

L'exposició està composada per plafons gràfics i informatius que exposen, d’una manera pràctica i senzilla, diverses qüestions que es plantegen tant els ciutadans com els professionals del dret (advocats, procuradors, graduats socials, etc.).

 

 

 

Està impulsada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia i dels col·legis professionals del món del dret.