‘En català també és llei’, una exposició als Jutjats de Cerdanyola

by | maig 31, 2017 | Cerdanyola

iugy | ti

 

Del 29 de maig al 12 de juny es podrà visitar, als Jutjats de Cerdanyola, l'exposició “En català, també és de llei”.

 

  

  

La iniciativa té per objectiu sensibilitzar els ciutadans de la validesa legal dels documents fets en català i de la necessitat que facin valdre la seva opció lingüística amb els diferents professionals del dret.

 

 

 

  

L'exposició està composada per plafons gràfics i informatius que exposen, d’una manera pràctica i senzilla, diverses qüestions que es plantegen tant els ciutadans com els professionals del dret (advocats, procuradors, graduats socials, etc.).

 

 

 

Està impulsada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia i dels col·legis professionals del món del dret.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: