Mor Francisca Fisa, ‘La planxadora’ de Bellaterra

by | maig 31, 2017 | Esqueles

 

 

Francisca Fisa Roca, popularment coneguda com “la planxadora de Bellaterra”, ha mort aquest dimecres 31 de maig a causa d'una llarga malaltia. Fisa va viure durant 70 anys a Bellaterra i va exercir com a planxadora per cases de Bellaterra, Sant Cugat i Sabadell durant més de 60 anys. 

 

 

El seu dolç caràcter va fer que molts veïns i clients la tinguessin en gran estima.

 

 

La vetlla tindrà lloc al tanatori de Ripollet (Av. del Riu Ripoll, 85-87) durant aquesta tarda i el matí de l'1 de juny i la cerimònia serà a la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra, dijous 1 de juny a les 16.30 hores. 

 

 

Francisca Fisa va exercir de planxadora des de ben jove | Cedida

 

 

Vols llegir més…?

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

El Francesc no només vivia a Bellaterra, sinó que va estar-hi fortament implicat social i culturalment. Vivia al carrer Pin i Soler i va ser un important publicista que va dirigir, entre altres, la campanya del 1r Referèndum per una Bellaterra Independent, amb el santcugatenc Jaume Pla com alcaldable.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: