L'actuació de la Casa d'Andalusia durant les Festes Majors de Serraparera, el 2012 | Casa d'Andalusia Cerdanyola del Vallès

 

 

Serraparera estarà de Festa Major aquest cap de setmana. Durant els dies 2, 3 i 4 de juny, el Centre Cívic de la plaça Universal s'omplirà de ball popular, actuacions variades, exposicions i una paella gegant.

 

 

La Festa Major del barri celebrarà la seva 45a edició organitzada per l'associació de veïns de Serraparera, Cerdanyola 2000 i Can Serra, amb la col·laboració de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

 

Divendres inici de festa

 

La festa començarà el divendres 2 de juny amb “l'avís d'inici de Festa Major” i el ball popular, a les 22 hores. A les 22.30 h el seguirà l'actuació de música en directe de “Duo Area”.

 

 

Dissabte, una tarda de ball i amistat

 

A les 18.30 h es representaran actuacions variades dels grups de ball infantil, balls en línia, dansa oriental i cançó espanyola.

 

 

A les 22 hores tindrà lloc el “sopar de l'amistat” o “de la talega”, seguit de ball popular amenitzat amb l'Orquestra Glacé que interpretarà clàssics musicals, pop i folk de tots els temps.