L'Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d'Alzheimer de Cerdanyola disposa de les polseres amb codi QR identificatives per a malalts d'Alzheimer. Aquestes polseres, que formen part de la campanya Garantint la Seguretat de les persones amb Alzheimer, tenen el logotip dels Mossos d'Esquadra i un codi QR amb les dades bàsiques de contacte del cuidador/a i informació d'interès del malalt.

 

 

 

A més, la campanya “Garantint la Seguretat de les persones amb Alzheimer” contempla altres eines i accions com ara la distribució del tríptic 'Què fer quan una persona amb Alzheimer es perd' i xerrades sobre consells de seguretat per a persones grans, entre d'altres.

 

 

 

Més informació

Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d'Alzheimer de Cerdanyola

Direcció: Centre Cívic Sant Ramon (carrer de Santa Maria, 17)

Mail: info@acfacv.com

Telèfon: 695 550 198