L'espirulina és una alga que conté grans propietats nutricionals i medicinals. Molt utilitzada a Amèrica i a la Xina com a remei per a diferents tipus d'afeccions, és un dels superaliment més consumits, principalment al Japó i els EUA per les seves propietats nutricionals i els seus beneficis per a la salut.

 

  

  

1. Aportació de proteïnes

    

El 65% de l'espirulina són proteïnes, un contingut superior al de la carn, el peix, la soja i altres aliments coneguts per la seva riquesa en aquest nutrient. Així, quatre cullerades soperes d'aquest aliment satisfan el 100% de les necessitats proteiques diàries. A més aporta aminoàcids essencials i no essencials necessaris per a l'organisme humà.

 

    

2. Vitamines i més vitamines

 

L'espirulina conté quantitats importants de vitamina B12 i de vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i Vitamina E.

  

  

3. Rica en betacarotens

    

Aquesta alga conté quantitats molt superiors de betacarotè o provitamina A que qualsevol altre aliment.