Coneix els 10 beneficis de l’alga espirulina

by | juny 1, 2017 | Al Dia

 

 

 

L'espirulina és una alga que conté grans propietats nutricionals i medicinals. Molt utilitzada a Amèrica i a la Xina com a remei per a diferents tipus d'afeccions, és un dels superaliment més consumits, principalment al Japó i els EUA per les seves propietats nutricionals i els seus beneficis per a la salut.

 

  

  

1. Aportació de proteïnes

    

El 65% de l'espirulina són proteïnes, un contingut superior al de la carn, el peix, la soja i altres aliments coneguts per la seva riquesa en aquest nutrient. Així, quatre cullerades soperes d'aquest aliment satisfan el 100% de les necessitats proteiques diàries. A més aporta aminoàcids essencials i no essencials necessaris per a l'organisme humà.

 

    

2. Vitamines i més vitamines

 

L'espirulina conté quantitats importants de vitamina B12 i de vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i Vitamina E.

  

  

3. Rica en betacarotens

    

Aquesta alga conté quantitats molt superiors de betacarotè o provitamina A que qualsevol altre aliment. 

  

  

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: