Bellaterra omple la sala gran en la xerrada del Cercle Català de Negocis

by | juny 2, 2017 | Espai d'Entitats

 

 

  

  

No era la primera vegada que el Centre Català de Negocis (CCN) assitia a una xerrada a Bellaterra. Malgrat això, la sala gran del Centre Cívic es va tornar a omplir.

 

 

 

  

El seu president, Albert Pont, va fer una presentació de la situació actual de Catalunya, tant en l'aspecte econòmic, social, com d'infraestructures. Entre altres plantejaments, va incidir en la comparativa amb Alemania. “Catalunya representa el 19% de l'economia d'Espanya; Alemania, el 19% de l'economia de la Unió Europea”, va citar.

  

  

Altre vegada, “Catalunya representa el 7% del territori d'Espanya; Alemania representa aproximadament el 7% del territori de la Unió Europea”. Fins i tot el nombre de parlants d'alemany dins la Unió Europea és del 24%, que és aproximadament el nombre de parlants del català dins d'Espanya.

  

 

  

La pregunta que va llançar a l'aire va ser “…si el nostre pes és tan gran com el d'Alemania a la Unió Europea, com és que nosaltres no tenim la mateixa capacitat d'influència dins l'estat espanyol?”.

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: