Bellaterra omple la sala gran en la xerrada del Cercle Català de Negocis

by | juny 2, 2017 | Espai d'Entitats

 

 

  

  

No era la primera vegada que el Centre Català de Negocis (CCN) assitia a una xerrada a Bellaterra. Malgrat això, la sala gran del Centre Cívic es va tornar a omplir.

 

 

 

  

El seu president, Albert Pont, va fer una presentació de la situació actual de Catalunya, tant en l'aspecte econòmic, social, com d'infraestructures. Entre altres plantejaments, va incidir en la comparativa amb Alemania. “Catalunya representa el 19% de l'economia d'Espanya; Alemania, el 19% de l'economia de la Unió Europea”, va citar.

  

  

Altre vegada, “Catalunya representa el 7% del territori d'Espanya; Alemania representa aproximadament el 7% del territori de la Unió Europea”. Fins i tot el nombre de parlants d'alemany dins la Unió Europea és del 24%, que és aproximadament el nombre de parlants del català dins d'Espanya.

  

 

  

La pregunta que va llançar a l'aire va ser “…si el nostre pes és tan gran com el d'Alemania a la Unió Europea, com és que nosaltres no tenim la mateixa capacitat d'influència dins l'estat espanyol?”.

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: