El documental bellaterrenc “Sasha” s’estrena als cinemes comercials

by | juny 2, 2017 | Cultura

El cartell de Sasha, de Fèlix Colomer | Cedida

 

 

El documental “Sasha”, de Fèlix Colomer, s'ha estrenat aquest 2 de juny als cinemes comercials. Colomer, col·laborador de BellaterraDiari i bellaterrenc d'adopció, s'inicia com a director en el món del cinema documental. 

 

 

Sasha és la història d'un nen ucrainès de 9 anys que ve, cada estiu, a una família d'acollida catalana. Les projeccions duraran només una setmana i tindran lloc cada dia des del 2 fins al 9 de juny.

 

 

Les sales escollides seran el cinema Maldà (Barcelona), cada dia a les 19.30 hores, el cinema Imperial (Sabadell), cada dia a les 18.10 h, 20.20 h i 22.30 h. Finalment, al cinema Montcada (Montcada), cada dia a les 18.30 h.

 

 

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: