Gabriel Rufián s’interessa pels problemes de Bellaterra

by | juny 2, 2017 | Al Dia

d'esquerra a dreta, Jordi Tardós, Helena Solà, Gabrel Rufián i Enric Pallàs | A. Andreu

  

    

  

El 2 de juny, la Taula Cívica de Bellaterra (TCB) va ser convidada a una trobada amb el diputat d'ERC, Gabriel Rufián, la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola, Helena Solà i el president de la Secció Local, Albert Turón.

 

 

  

Representants de la TCB, tal com van fer altres entitats i associacions del territori, van exposar de manera clara i directa la problemàtica de la zona. Entre altres, es va tractar la proximitat i intensitat de les antenes de telefonia, l'abocador de Can Fatjó, encara buit però perillós, i la vial interpolar. A més es va aprofitar per presentar el sistema organitzatiu de la TCB, amb totes les associacions bellaterrenques. L'associació contra l'antena de telefonia de l'església de Bellaterra també va ser-hi present. 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: