d'esquerra a dreta, Jordi Tardós, Helena Solà, Gabrel Rufián i Enric Pallàs | A. Andreu

  

    

  

El 2 de juny, la Taula Cívica de Bellaterra (TCB) va ser convidada a una trobada amb el diputat d'ERC, Gabriel Rufián, la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola, Helena Solà i el president de la Secció Local, Albert Turón.

 

 

  

Representants de la TCB, tal com van fer altres entitats i associacions del territori, van exposar de manera clara i directa la problemàtica de la zona. Entre altres, es va tractar la proximitat i intensitat de les antenes de telefonia, l'abocador de Can Fatjó, encara buit però perillós, i la vial interpolar. A més es va aprofitar per presentar el sistema organitzatiu de la TCB, amb totes les associacions bellaterrenques. L'associació contra l'antena de telefonia de l'església de Bellaterra també va ser-hi present.