La cadena de supermercats Mercadona, acaba de llençar un nou paper higiènic humit i que es pot llençar el vàter, tal com es fa amb el paper higiènic convencional. El nou producte de la seva marca Bosque Verde està fabricada per Ubesol, un dels proveïdors del gegant valencià.

 

  

 

Aquesta mena de tovalloletes estan fabricades amb fibres 100% d'origen natural, biodegradables i que es desfan a l'aigua “amb totes les garanties mediambientals”, segons indica Mercadona en un comunicat. El nou paper higiènic humit WC compta amb tres presentacions: Adult -de 100 i 15 unitats-, infantil de 100 unitats i l'envàs estalvi de 2 x 100 unitats.

 

 

  

Per fer possible aquest nou producte higiènic, que ha testat a nivell dermatològic, ginecològic i pediàtric, Mercadona ha invertit 700.000 euros en investigació i l'adequació de la maquinària.