Representants de la TCB s'han reunit a l'Ajuntament de Cerdanyola, el 31 de maig | Santi Badia

 

 

  

Amb l'objectiu de valorar el servei sanitari a Bellaterra, la Taula Cívica de Bellaterra (TCB) es va reunir amb l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, el passat 31 de maig.

 

 

 

  

  

Durant la reunió, l'Ajuntament va mantenir la seva postura de no treure professionals dels Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola, amb l'objectiu de destinar-los a Bellaterra. Segons Vila, el municipi ha patit una reducció de fins a 9 professionals de la salut des de l'inici de les retallades i, des de llavors, es troben amb dificultats per exercir un bon servei. Per contra, s'han esforçat a millorar l'atenció domiciliària, servei que ha pujat en tot el municipi.

 

 

 

  

  

L'EMD de Bellaterra va anunciar l'obertura d'un nou centre mèdic público-privat al carrer Lluís de Ábalo, el passat mes de maig del 2015, just abans de les eleccions. El centre havia de tenir 100 metres quadrats, dels quals 59 serien privats i 39 públics. La part pública estaria composta per un vestíbul, una sala de consulta, un despatx, un lavabo i un magatzem. Pel que fa a la part privada, disposaria d'un altre vestíbul, dues sales de consulta, un despatx, un lavabo i un magatzem.