Yurena Gimenez, a l'esquerre de la imatge; Gabriel Ortega, al centre, i Genma Tiana, a la dreta. | ASPADI
 
 
 

L'Associació de Pares de Disminuïts (ASPADI) de Cerdanyola ha aconseguit un balanç de 24 medalles en la segona edició del Campionat de Catalunya de Natació en Piscina Descoberta, que organitza la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL). ASPADI, amb una representació de 19 esportistes, ha aconseguit un balanç de 7 medalles d'or, 8 de plata i 9 de bronze. També han aconseguit 10 quartes posicions, 2 cinquens llocs i 2 sisenes places. La competició s'ha fet aquest diumenge, 4 de juny, al Prat de Llobregat.

 

 

 

Gabriel Ortega, president d'ASPADI, ha explicat que “els nois i les noies han fet una actuació brillant i han superat l'actuació de l'any passat”.