Bellaterra se suma a la mobilització pel referèndum de l’11 de juny

by | juny 5, 2017 | Espai d'Entitats

Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona | J. Tardós

 

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència han convocat aquest diumenge, dia 11 de juny, una mobilització a les fonts de Montjuïc en defensa d'un referèndum sobiranista a Catalunya. Tot indica que la concentració es produïrà un cop el govern català ja hagi anunciat la data i la pregunta del referèndum i les entitats sortiran al carrer per mostrar el seu suport.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: