Bellaterra se suma a la mobilització pel referèndum de l’11 de juny

by | juny 5, 2017 | Espai d'Entitats

Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona | J. Tardós

 

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència han convocat aquest diumenge, dia 11 de juny, una mobilització a les fonts de Montjuïc en defensa d'un referèndum sobiranista a Catalunya. Tot indica que la concentració es produïrà un cop el govern català ja hagi anunciat la data i la pregunta del referèndum i les entitats sortiran al carrer per mostrar el seu suport.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: