Aquesta segona edició obrirà dissabte a les 17 h i fins a les 00 h i diumenge de 10 a 20.30 h. Hi haurà espectacles d’animació infantil, desfilada de moda, actuacions musicals i espai gastronòmic, entre altres. 

 

 

Dansa i moda dissabte

La fira començarà dissabte a les 17 h amb una actuació itinerant de Malaboig Malabars. A les 19 h, hi haurà exhibició de dansa a càrrec de l’escola de dansa MultiSport i a les 20h, la inauguració oficial i presentació de la Fira. A les 21 h arribarà la desfilada de moda amb participació de 15 establiments de la ciutat. Aquest any s’ha volgut potenciar aquesta activitat, que es farà a peu pla a les arcades de l’Ajuntament, amb projecció en una pantalla gegant. A les 22.30 h hi haurà el concert de Niño Gato.

 

 

Vermut i música diumenge

Diumenge a les 10.30 h MultiSport tornarà a repetir a l’escenari amb una exhibició infantil i a continuació, a les 11.30h, la companyia Risi interpretarà l’espectacle Pollastres. Al migdia, a partir de les 13.30h s’organitzarà un vermut concert amb Txus Blues & Jose Bluefingers. En aquesta segona edició tornarà a instal·lar-se l’espai gastronòmic. Xavi Pla de Cal Pintxo, un dels participants en la primera i també ara en la segona edició, explica que per a ells aquesta és una gran festa major del comerç que els permet arribar a moltes persones que sovint no són accessibles per la ubicació dels seus establiments. La tarda de diumenge oferirà un espectacle infantil, a les 17 h, un concert de Likes Band a les 19h i la cloenda de la fira a les 20.30h.