El comerç envairà la plaça amb la 2a Fira del Comerç

by | juny 5, 2017 | Cerdanyola

 

 

Aquesta segona edició obrirà dissabte a les 17 h i fins a les 00 h i diumenge de 10 a 20.30 h. Hi haurà espectacles d’animació infantil, desfilada de moda, actuacions musicals i espai gastronòmic, entre altres. 

 

 

Dansa i moda dissabte

La fira començarà dissabte a les 17 h amb una actuació itinerant de Malaboig Malabars. A les 19 h, hi haurà exhibició de dansa a càrrec de l’escola de dansa MultiSport i a les 20h, la inauguració oficial i presentació de la Fira. A les 21 h arribarà la desfilada de moda amb participació de 15 establiments de la ciutat. Aquest any s’ha volgut potenciar aquesta activitat, que es farà a peu pla a les arcades de l’Ajuntament, amb projecció en una pantalla gegant. A les 22.30 h hi haurà el concert de Niño Gato.

 

 

Vermut i música diumenge

Diumenge a les 10.30 h MultiSport tornarà a repetir a l’escenari amb una exhibició infantil i a continuació, a les 11.30h, la companyia Risi interpretarà l’espectacle Pollastres. Al migdia, a partir de les 13.30h s’organitzarà un vermut concert amb Txus Blues & Jose Bluefingers. En aquesta segona edició tornarà a instal·lar-se l’espai gastronòmic. Xavi Pla de Cal Pintxo, un dels participants en la primera i també ara en la segona edició, explica que per a ells aquesta és una gran festa major del comerç que els permet arribar a moltes persones que sovint no són accessibles per la ubicació dels seus establiments. La tarda de diumenge oferirà un espectacle infantil, a les 17 h, un concert de Likes Band a les 19h i la cloenda de la fira a les 20.30h. 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: