Malgrat diversos episodis de pluja, les obres del carrer Pedregar acabaran puntualment. La durada ha estat exactament de 60 dies. Es tractava de fer el canvi d'unes de les primeres canonades de la comunitat per substituir-les per unes de noves d'un material altament resistent i amb molta més durabilitat.

 

 

 

  

El tall d'aquest carrer tan cèntric, comportava diferents problemes, ja que és un dels principals carrers d'accés a l'escola Ramon Fuster. Tanmateix, també s'han solucionat alguns conflictes per l'accés de maquinària pesant a un edifici de nova construcció.

 

 

 

  

L'empresa concessionària Martel ha anunciat per aquest dimarts dia 6 el nou asfaltat de la via i la retirada de les balles que limitaven el pas. S'estima doncs, que el dimecres 7 de juny, tornarà a estar operatiu.