Aquest 2 de juny s'ha instal·lat un punt d'informació de “Bellaterra participa” a la plaça del Pi de Bellaterra, just on abans hi havia el quiosc de premsa.

 

 

  

La finalitat és donar a conèixer el portal bellaterraparticipa.cat a tots els bellaterrencs. Aquest va ser creat per l'EMD de Bellaterra el 4 de maig del passat any 2016. “Bellaterra participa” pretén ser una eina de participació ciutadana per prendre decisions vinculants al poble. Qualsevol persona empadronada podrà fer ús del seu vot, sempre i quan s'hagi apuntat i facilitat les seves dades prèviament. Les votacions es faran exclusivament via digital i no es podrà votar en cas de no estar inscrit.

 

 

Actualment hi ha iniciat un procés de votació per les tres banderes possibles de Bellaterra. El mes de febrer 300 persones van participar a la primera enquesta i de les 11 opcions possibles de bandera, en van quedar tres. 

 

 

El punt d'atenció pretén sumar més adscrits per tal que participin a la segona ronda d'elecció de bandera i a pròximes enquestes d'un futur. Tindrà un horari de 10 h a 14 h  i de 17 h a 21 h, fins el pròxim 19 de juny.