Un cotxe de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès | flickr

 

 

Sobre les 23.15 hores del dia 2 de juny, agents de la Policia Local que es dirigien a Bellaterra per accedir al camí antic de Sant Cugat, van veure que en sentit contrari s'aproximaven varies dotacions policials amb rotatius i sirenes.

 

 

En dirigir-se a la rotonda els agents observen un vehicle a gran velocitat i sense llum, que els rebasa i s'incorpora a la B30 direcció Girona. Per aquest motiu es van afegir a la persecució de l'esmentat vehicle, donant instruccions per megafonia al conductor perquè s'aturés.

 

 

El vehicle va continuar circulant a gran velocitat, sense llums, iniciant-se una persecució per diversos carrers de la ciutat, sortejant diversos vehicles, obligant usuaris de la via a frenar bruscament, pujant-se a una vorera i arrasant cadires i taules de dos bars plens de gent, i colisionant finalment amb el vehicle de policia local, moment en el que va haver de baixar del vehicle i va continuar la fuga a peu, sent aturat i reduït finalment per diversos agents i Mossos d'Esquadra.

 

 

El conductor va ser identificat com J.M.P. veí de Ripollet, conductor del vehicle Citroen C3, matrícula 9902-GGR. Degut al cop els dos agents van haver de ser atesos al CUAP de Cerdanyola-Ripollet. Mossos d'Esquadra instrueixen diligències judicials.