Persecució i detenció de pel·lícula a Cerdanyola del Vallès

by | juny 5, 2017 | Al Dia

Un cotxe de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès | flickr

 

 

Sobre les 23.15 hores del dia 2 de juny, agents de la Policia Local que es dirigien a Bellaterra per accedir al camí antic de Sant Cugat, van veure que en sentit contrari s'aproximaven varies dotacions policials amb rotatius i sirenes.

 

 

En dirigir-se a la rotonda els agents observen un vehicle a gran velocitat i sense llum, que els rebasa i s'incorpora a la B30 direcció Girona. Per aquest motiu es van afegir a la persecució de l'esmentat vehicle, donant instruccions per megafonia al conductor perquè s'aturés.

 

 

El vehicle va continuar circulant a gran velocitat, sense llums, iniciant-se una persecució per diversos carrers de la ciutat, sortejant diversos vehicles, obligant usuaris de la via a frenar bruscament, pujant-se a una vorera i arrasant cadires i taules de dos bars plens de gent, i colisionant finalment amb el vehicle de policia local, moment en el que va haver de baixar del vehicle i va continuar la fuga a peu, sent aturat i reduït finalment per diversos agents i Mossos d'Esquadra.

 

 

El conductor va ser identificat com J.M.P. veí de Ripollet, conductor del vehicle Citroen C3, matrícula 9902-GGR. Degut al cop els dos agents van haver de ser atesos al CUAP de Cerdanyola-Ripollet. Mossos d'Esquadra instrueixen diligències judicials.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: