Presentarà una selecció de curtmetratges que, com cada any, barreja temàtiques i estils molt diferents | http://www.fantosfreak.com

 

 

El festival ha rebut un total de 280 curtmetratges de 28 països diferents, dels qual s’ha realitzat una selecció de 44 obres que seran projectades al llarg de les 5 nits que dura el festival: del 17 al 21 de juliol. Una de les seleccionades és Apocalipsis Año Cero del cerdanyolenc Albert Pueyo (Catalunya 2017).

 

 

D’altra banda, s’ha presentat el cartell de l’edició d’aquest any, obra de Mayka Dengrà, on es pot veure part de la temàtica que envoltarà la celebració dels 18 anys del Fantosfreak; un homenatge a una de les històries sobre possessions demoníaques més famosa de tots els temps: L’Exorcista.

 

 

El pare Karras i Regan, la nena de l’Exorcista, formaran part de la festa de la majoria d’edat del festival, que promet ser de les més boges que s’hagin viscut mai.