La solució pel Guiera es debatrà en un ple la setmana vinent

by | juny 6, 2017 | Cerdanyola

El Parc Municipal Guiera, situat al barri de Canaletes de Cerdanyola del Vallès | psicoaction.files

 

 

Durant el passat ple la solució pel Parc Esportiu Municipal Guiera (PEM Guiera) va tornar a quedar sobre la taula per tercer mes consecutiu. Està en risc la prestació del servei públic, derivada de la mala gestió de l'equipament per part de l'antiga concessionària, la Federació Catalana d'Handbol.

  

 

 

 

Donada la complexitat de la qüestió, molts dels regidors van demanar celebrar un ple extraordinari per aprovar la solució per l'equipament. Els grups del PSC, ERC, Cs i el PP van entrar per instància la petició, incorporant una proposta d'acord que, en cas de ser aprovada, el govern municipal hauria d'executar.

 

  

  

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: