En la Mort de Carles Capdevila

by | juny 8, 2017 | Opinió

 

Malauradament ens ha deixat en Carles. En el dolor d’un esser estimat se’ns acudeix tot allò que ha estat de bo, de referència, i quedarà en el record aquells moments dolents, negatius de la vida que a ell especialment no li agradaven per ningú conclourà, i que resten per sempre en la memòria de cadascú. 

 

 

Fent filigrana periodística, com a ell li agradava de fer, faig dels set pecats capitals virtuts, en homenatge al qui fou mestre i senyor de molts de nosaltres

 

 

Potser en Carles era una persona supèrbia si, davant de tants supèrbis, prepotents, opulents, i vanitosos. 
Potser en Carles tenia avarícia i no renunciava a cap de les seves riqueses amb cordialitat, simpatia, i senzillesa. 
Potser en Carles practicava la luxúria, en primer lloc per si mateix i amb la que més estimava, sense prohibir cap plaer, que es facultat divina.
Potser en Carles gaudia de la golafreria, en tots els termes; suposo els seus bons oficis amb el gust per a la gastronomia asseguraven èxits y gaudi.
Potser en Carles tenia ira quant la injustícia apareixia a la seva vora i no era complaent amb la pedanteria i la mala fe.
Potser en Carles tenia enveja dels seus bons sentiments que també tenien els demès: la enveja que és converteix amb ambició positiva per igualar i millorar….
I potser en Carles també li feia mandra motiu de tantes tonteries com se li oferien, gaudint del silenci i no era esclau de la pressa o del temps.

 

 

Carles allà on siguis gràcies pel teu mestratge

 

Vols llegir més…?

Exercir de català és pesat però…

Exercir de català és pesat però…

Tenint un mínim d’estima per la nostra llengua i el nostre país, és impossible no sentir un profund disgust per la poca consideració mostrada per disposicions com ara l’obligació del 25% de classes en castellà, dictada pels tribunals insensibles vers la llengua pròpia del nostre país,

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: