Frederic Roda fa un pas al costat del Teatre de Ponent

by | juny 8, 2017 | Cultura

Francina G. Ars, Meritxell Remolins i Frederic Roda, al vestíbul del teatre | Xavier Solanas

 

 

El desembre del 1998, el director de teatre bellaterrenc Frederic Roda aixecava la persiana, juntament amb Francina G. Ars, del Teatre de Ponent situat a Granollers.

 

  

  

Després de 18 anys i amb més de 500 espectacles a la cartellera, Meritxell Remolins, responsable de comunicació del teatre des de fa tres temporades, agafa el relleu de Roda i a partir de setembre serà la nova gerent i directora artística de l’espai escènic que passarà a dir-se Llevant Teatre. “La meva idea és fer un canvi de rumb i d’aires al teatre. La nova programació beurà molt del què s’ha fet fins ara però no programarem cada setmana per tal d’arribar a més públics”, va anunciar Remolins, durant la roda de premsa d’aquest dimecres. 

 

 

  

  

Frederic Roda va dir que “plegar és senzill però complicat” i va mostrar la seva alegria al no haver de baixar la persiana de Ponent. “No hi ha hagut relleu generacional però gràcies a la Txell podrem seguir com a companyia resident. No abandonarem el teatre”, va afegir. 

 

 

  

  

Meritxell Remolins, que està molt vinculada a l’activitat cultural granollerina on participa als tallers de l’escola Arsènic com a actriu, va explicar que aquests tres anys li han servit per saber com funciona el teatre i ha pogut conèixer les dinàmiques i gustos del públic. “Hi ha hagut molt diàleg amb els espectadors i tinc ganes d’engrescar a nous públics”, va dir. 

 

 

  

Un dels puntuals de la nova gerència del teatre serà el suport a les produccions de les companyies locals i als nous llenguatges, com el teatre visual. 

 

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: