Francina G. Ars, Meritxell Remolins i Frederic Roda, al vestíbul del teatre | Xavier Solanas

 

 

El desembre del 1998, el director de teatre bellaterrenc Frederic Roda aixecava la persiana, juntament amb Francina G. Ars, del Teatre de Ponent situat a Granollers.

 

  

  

Després de 18 anys i amb més de 500 espectacles a la cartellera, Meritxell Remolins, responsable de comunicació del teatre des de fa tres temporades, agafa el relleu de Roda i a partir de setembre serà la nova gerent i directora artística de l’espai escènic que passarà a dir-se Llevant Teatre. “La meva idea és fer un canvi de rumb i d’aires al teatre. La nova programació beurà molt del què s’ha fet fins ara però no programarem cada setmana per tal d’arribar a més públics”, va anunciar Remolins, durant la roda de premsa d’aquest dimecres. 

 

 

  

  

Frederic Roda va dir que “plegar és senzill però complicat” i va mostrar la seva alegria al no haver de baixar la persiana de Ponent. “No hi ha hagut relleu generacional però gràcies a la Txell podrem seguir com a companyia resident. No abandonarem el teatre”, va afegir. 

 

 

  

  

Meritxell Remolins, que està molt vinculada a l’activitat cultural granollerina on participa als tallers de l’escola Arsènic com a actriu, va explicar que aquests tres anys li han servit per saber com funciona el teatre i ha pogut conèixer les dinàmiques i gustos del públic. “Hi ha hagut molt diàleg amb els espectadors i tinc ganes d’engrescar a nous públics”, va dir. 

 

 

  

Un dels puntuals de la nova gerència del teatre serà el suport a les produccions de les companyies locals i als nous llenguatges, com el teatre visual.