Frederic Roda fa un pas al costat del Teatre de Ponent

by | juny 8, 2017 | Cultura

Francina G. Ars, Meritxell Remolins i Frederic Roda, al vestíbul del teatre | Xavier Solanas

 

 

El desembre del 1998, el director de teatre bellaterrenc Frederic Roda aixecava la persiana, juntament amb Francina G. Ars, del Teatre de Ponent situat a Granollers.

 

  

  

Després de 18 anys i amb més de 500 espectacles a la cartellera, Meritxell Remolins, responsable de comunicació del teatre des de fa tres temporades, agafa el relleu de Roda i a partir de setembre serà la nova gerent i directora artística de l’espai escènic que passarà a dir-se Llevant Teatre. “La meva idea és fer un canvi de rumb i d’aires al teatre. La nova programació beurà molt del què s’ha fet fins ara però no programarem cada setmana per tal d’arribar a més públics”, va anunciar Remolins, durant la roda de premsa d’aquest dimecres. 

 

 

  

  

Frederic Roda va dir que “plegar és senzill però complicat” i va mostrar la seva alegria al no haver de baixar la persiana de Ponent. “No hi ha hagut relleu generacional però gràcies a la Txell podrem seguir com a companyia resident. No abandonarem el teatre”, va afegir. 

 

 

  

  

Meritxell Remolins, que està molt vinculada a l’activitat cultural granollerina on participa als tallers de l’escola Arsènic com a actriu, va explicar que aquests tres anys li han servit per saber com funciona el teatre i ha pogut conèixer les dinàmiques i gustos del públic. “Hi ha hagut molt diàleg amb els espectadors i tinc ganes d’engrescar a nous públics”, va dir. 

 

 

  

Un dels puntuals de la nova gerència del teatre serà el suport a les produccions de les companyies locals i als nous llenguatges, com el teatre visual. 

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: