L’EMD de Valldoreix aposta per uns pressupostos participatius

by | juny 8, 2017 | Sant Cugat

 

 

 

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha obert el procés de votació de les 24 propostes pels pressupostos participatius de Valldoreix, que compten amb un total de 100.000 euros. Les persones empadronades a Valldoreix majors de 16 anys podran votar fins al 26 de juny via web o presencialment al punt habilitat d'Atenció Ciutadana de l'EMD de Valldoreix. 

 

 

 

Els projectes proposats estan agrupats en 5 grups: Equipaments, Cultura, Medi Ambient, Urbanisme i Mobilitat. Es podran consultar a l'apartat Propostes Ciutadanes del web de l'EMD de Valldoreix, i s'exposaran a partir del dilluns 5 de juny al vestíbul i la Sala de Plens del Casal de la Vila. 

 

 

 

El dimarts 4 de juliol es faran públiques les propostes guanyadores, que podran ser tantes fins a abastar els 100.000 euros. Els resultats es podran conèixer a la sessió informativa dels pressupostos participatius, que se celebrarà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, o a la seva pàgina web.  

 

 

 

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: