L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha obert el procés de votació de les 24 propostes pels pressupostos participatius de Valldoreix, que compten amb un total de 100.000 euros. Les persones empadronades a Valldoreix majors de 16 anys podran votar fins al 26 de juny via web o presencialment al punt habilitat d'Atenció Ciutadana de l'EMD de Valldoreix. 

 

 

 

Els projectes proposats estan agrupats en 5 grups: Equipaments, Cultura, Medi Ambient, Urbanisme i Mobilitat. Es podran consultar a l'apartat Propostes Ciutadanes del web de l'EMD de Valldoreix, i s'exposaran a partir del dilluns 5 de juny al vestíbul i la Sala de Plens del Casal de la Vila. 

 

 

 

El dimarts 4 de juliol es faran públiques les propostes guanyadores, que podran ser tantes fins a abastar els 100.000 euros. Els resultats es podran conèixer a la sessió informativa dels pressupostos participatius, que se celebrarà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, o a la seva pàgina web.