L'acte ha estat a l'Ajuntament de Polinyà | Cerdanyola.cat

 

 

 

L’Ajuntament de Polinyà ha acollit la 5a Trobada de la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

 

 

Durant la trobada tots els Ajuntaments han acordat tornar a demanar una reunió urgent abans del 15 de juliol amb el Conseller de Salut del Govern de la Generalitat, Antoni Comín. Aquesta petició ja es va fer en una carta dirigida al Conseller i enviada el 12 d’abril. La conselleria va respondre que es convocaria a tots els Ajuntaments que conformen la Taula a una reunió amb el gerent i el director de la regió sanitària. Tot i així, però, i donada la necessitat urgent de dotar de pressupost i personal tant l’Atenció Primària de les poblacions com el Servei d’Urgències del Parc Taulí, la Taula exigirà que a aquesta reunió també hi assisteixi el Conseller.

 

 

D'altra banda, la Taula ha acordat demanar a la Corporació Sanitària Parc Taulí la creació d’un Consell de Participació que inclogui, a més dels representants que la Corporació consideri adients, els Ajuntaments de l’àrea d’influència del CS Parc Taulí i altres agents socials.