El bellaterrenc Agustí Benedito | CCMA

 

 

Agustí Benedito ha fet un pas endavant. L'excandidat a la presidència del Barça en les eleccions del 2010 i el 2015 ha fet oficial la intenció de presentar un vot de censura contra la junta directiva del Barça, presidida per Josep Maria Bartomeu. Benedito ara té el repte d'aconseguir 16.500 signatures en només catorze dies (el 15% de la massa social amb dret a vot), una fita que pretén assolir després de sumar tots els suports possibles a través del telèfon 93 173 00 03 i del web votdecensura2017.cat. Vivim la pitjor crisi institucional dels darrers 40 o 50 anys”, assegura. Ara bé, l'excandidat encara veu una alternativa per no activar el vot de censura: “que dimiteixin, que se'n vagin i ens estalviem tot això”

 

“Deuen pensar que no hi ha cap 'sumbat' que pugui aconseguir els suports”, etziba, però evidencia no tenir “cap dubte, i sé, que aquest vot serà recolzat per milers de socis”. De fet, Agustí Benedito necessita comptar amb el suport de l'expresident Joan Laporta i l'exdirectiu i candidat Toni Freixa per poder reunir tots els avals. “Aquí hem de coincidir tots perquè hem de provocar una moció de censura que provoqui una dimissió i que provoqui unes eleccions. Amb això estem tots d'acord”, argumenta. “He parlat amb Laporta i Toni Freixa”, informa, però creu que “la seva opinió els correspon a ells”. “Un cop tinguem els suports necessaris, em comprometo a presentar la documentació i iniciar la moció”, assegura.