El govern municipal anima a participar al referèndum

by | juny 9, 2017 | Al Dia

La senyera de Catalunya | Cerdanyola.cat

 

 

El govern local es mostra satisfet per la convocatòria del referèndum que es durà a terme l'1 d'octubre i es compromet a facilitar tots els mitjans que li sigui possible perquè pugui dur-se a terme el referèndum

 

 

 

La concreció de la data i la pregunta del referèndum que decidirà el futur de Catalunya l'ha donat a conèixer aquest 8 de juny el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del govern de la Generalitat i dels diputats de Junts pel Sí i la CUP.

 

 

 

  

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: