Visita d'obres al túnel de la B-40 el passat mes març | CECOT

 

 

 

David Garrofé, secretari general de la Cecot i Jorge Urrecho, director general de Carreteres del Ministeri de Foment, es van reunir aquest dimecres a les dependències d’Urrecho a Madrid. La trobada, a demanda dels representants empresarials, tenia com objecte contrastar amb la Direcció General de Carreteres informacions que a criteri de la patronal vallesana diferien dels compromisos i acords presos pel Ministeri de Foment en relació a la B-40 i a la connexió de l’AP7 amb l’A-2.

 

 

 

Segons Garrofé, “les dades publicades dels PGE i algunes manifestacions sobre que la B-40 estaria acabada a finals del 2019 ens havien preocupat molt a la Cecot ja que fa un any el termini previst d’acabament era finals de 2018″. El secretari general de la Cecot confirma que durant la reunió Urrecho ha manifestat la voluntat del Govern d’afavorir el desenvolupament econòmic al territori i d’invertir a Catalunya “de forma significativa”. El director general de Carreteres va informar Garrofé que amb la injecció de recursos addicionals anuals del 2016 i del 2017, la B-40 podria estar acabada a finals del 2018 i les planificacions del 2019 i 2020, per tant, no tindrien sentit. Hi ha hagut altres veus locals al territori que també es van inquietar en veure una previsió de 27 milions del pressupost per al 2020 en infraestructures que van témer l’ajornament d’obres amb dates de finalització d’abans del 2020, com la que s’està desenvolupant a Vallirana