El Consell d'Infants i Adolescents es va reunir el 5 de juny amb l'alcalde Escolà i la regidora d'Educació Vila | Ajuntament de Cerdanyola

 

Cada cop queda menys per saber on s'invertiran els 200.000 € de la partida del pressupost municipal que estan decidint els nens i adolescents de Cerdanyola. Segons va explicar la regidora d'Educació Elvi Vila al programa La Nit Política de Cerdanyola Ràdio, ara mateix les inversions que es contemplen són la millora de les fonts de la ciutat, de l'skate park i de places i parcs de la ciutat. Tot i així, els nens i adolescents encara hi estan treballant i la decisió final no se sabrà fins al pròxim 14 de juny.

 

Després d'un primer any amb pressupost prorrogat, enguany el govern ha traspassat a la ciutadania la responsabilitat de decidir part de les inversions a través del Consell d'Infants i Adolescents. “No només estan debatent els infants, el procés participatiu també s'ha transmès a les famílies. A més hi ha un aspecte de la territorialitat, implicant totes les escoles de Cerdanyola ens queda tota la ciutat coberta”, va explicar Elvi Vila.