El camió a l'AP7 | Mossos

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte a la nit a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) un home de 64 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els agents circulaven per l’AP-7 en sentit Tarragona quan un altre conductor els va avisar que un camió de gran tonatge feia ziga-zagues posant en perill la resta de conductors.

 

 

Els agents es van adreçar al lloc indicat i van fer aturar el camió. En la prova de detecció alcohòlica el conductor del camió va obtenir una taxa d’1,25 mg/l per aire expirat, vuit vegades superior a la permesa. L’home, de nacionalitat angolesa i amb domicili a Portugal, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sota influències de drogues o begudes alcohòliques.

 

 

La detenció es va fer a dos quarts de deu de la nit d’aquest dissabte, després que els agents del sector Sabadell de Trànsit van rebre l’avís d’un usuari. Els Mossos van comprovar que el camió anava de banda a banda del segon carril de l’autopista i que va estar a punt de col·lidir amb un altre camió mentre l’intentava avançar.