El cartell de la “Semana de Juventud” de l'any 1967 | Arxiu Lázaro

 

 

Pocs dies abans d'inaugurar una exposició amb una selecció dels cartells que, durant dècades, Albert Lázaro ha conservat a casa seva i que actualment, en molts casos, s'han convertit en peces úniques, el TOT Cerdanyola comença una sèrie d'articles mitjançant els quals el mateix Lázaro comenta alguns dels més destacats.

 

  

  

El 1967 ja feia temps que, cada any, al Casal Parroquial s'organitzava una “Setmana de la Juventud”. Veiem aquí el cartell que va anunciar la setmana d'aquell any. Signat per “Bolinaga Dubá” i imprès a “VRICA” (Sardanyola-Ripollet, teléfono 239) aquella setmana, però, va superar amb escreix tots els rècords d'assistència.

 

 

L'exterior del Casal Parroquial de Cerdanyola en una fotografia d'arxiu | Arxiu Lázaro

 

 

Els actes van començar el dissabte 15 d'abril, amb una competició de tennis taula que van guanyar Albert Molina i Joan Botella i van continuar l'endemà amb una Gimcama Pedestre a la qual van participar 24 parelles (en aquest cas els guanyadors van ser Rosa Costa i Joan Segura). El dimecres 19 es va projectar la pel·lícula “Los Jóvenes Caníbales” i el diumenge 23 es va fer la festa de cloenda amb un Festival de Música Moderna en el qual van tocar els grups “Los Sioux”, “Los Climax”, “Indians Group” y “Los Alfils”.