L’alcalde de Cerdanyola dona suport a Joan Josep Nuet

by | juny 12, 2017 | Al Dia

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha assitit a l'acte de suport | CERDANYOLA.CAT

 

 

L’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha participat aquest 12 de juny a la concentració de suport al secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, citat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acusat de desobediència i prevaricació per haver permès votacions relacionades amb el procés

 

 

Ciutadanes i ciutadans, junt amb represetants de les institucions i la societat civil catalanes, han acompanyat aquest 12 de juny al diputat de Catalunya Si Que es Pot i secretari tercer del Parlament de CatalunyaJoan Josep Nuet, que estava citat a primera hora per declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona.

 

 

Nuet està encausat per haver permès el debat sobre la resolució del referèndum al Parlament. És acusat de desobediència i prevaricació. De primer, la fiscalia no l’havia inclòs en la querella perquè no és independentista, però després va rectificar.

 

 

Joan Josep Nuet ha declarat durant 20 minuts, responent a les preguntes del seu advocat. La seva compareixença clou la desfilada de membres de la mesa del Parlament pel TSJC. El 8 de maig van declarar la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera de la mesa, Anna Simó. El 12 de maig, ho van fer el vice-president primer, Lluís Corominas, i la secretària quarta, Ramona Barrufet.

 

 

Les persones que han fet costat a Joan Josep Nuet, convocades per l’ANC, Òmnium, AMI, ACM ialtres entitats, l'han animat a ell i a la resta de persones inculpades amb crits com “No esteu sols” i “Volem votar”.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: