S’obre la convocatòria de subvencions a entitats culturals

by | juny 12, 2017 | Al Dia

 
Algunes entitats culturals en una fotografia d'arxiu | Cerdanyola.info (JR. URBANO)

 

 

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert el període de presentació de sol·licituds de subvencions culturals per a projectes concrets i programes anuals. L'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport a les entitats de la ciutat que treballen en el camp de la cultura potenciant l'associacionisme com a element dinamitzador de la vida comunitària.

 

 

 

Les entitats i associacions sense ànim de lucre que vulguin optar a aquestes subvencions han d'estar degudament registrades al Registre Municipal d'Entitats i Associacions ciutadanes de l'Ajuntament de Cerdanyola com a entitat cultural, i que realitzin les activitats objecte de la convocatòria.

 

 

 

Quedaran excloses d'aquesta convocatòria les entitats i associacions a les quals se'ls atorgui concessió directa de subvenció mitjançant conveni anual, execpció feta si es presenta un projecte concret diferent, de manera puntual.

 

 

 

Les entitats que directament o indirectament promoguin, impulsin o fomentin valors i actituds discriminatòries, sexistes o violentes en les seves actuacions quedaran fora d'aquestes subvencions. L'Ajuntament destina a aquesta convocatòria 12.376,09 euros.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: