Algunes entitats culturals en una fotografia d'arxiu | Cerdanyola.info (JR. URBANO)

 

 

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert el període de presentació de sol·licituds de subvencions culturals per a projectes concrets i programes anuals. L'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport a les entitats de la ciutat que treballen en el camp de la cultura potenciant l'associacionisme com a element dinamitzador de la vida comunitària.

 

 

 

Les entitats i associacions sense ànim de lucre que vulguin optar a aquestes subvencions han d'estar degudament registrades al Registre Municipal d'Entitats i Associacions ciutadanes de l'Ajuntament de Cerdanyola com a entitat cultural, i que realitzin les activitats objecte de la convocatòria.

 

 

 

Quedaran excloses d'aquesta convocatòria les entitats i associacions a les quals se'ls atorgui concessió directa de subvenció mitjançant conveni anual, execpció feta si es presenta un projecte concret diferent, de manera puntual.

 

 

 

Les entitats que directament o indirectament promoguin, impulsin o fomentin valors i actituds discriminatòries, sexistes o violentes en les seves actuacions quedaran fora d'aquestes subvencions. L'Ajuntament destina a aquesta convocatòria 12.376,09 euros.