Un santcugatenc de 34 anys ha estat detingut aquest diumenge, 11 de juny, a quarts de vuit del matí.

 

  

  

Tal com han explicat els Mossos d'Esquadra al TOT Sant Cugat, el santcugatenc ha fugit d'un control d'alcoholèmia al peatge dels Túnels de Vallvidrera. Des d'allà diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra han fet un seguiment del vehicle, un Seat Leon.

 

 

 

  

El conductor ha sortit de la C-16 i ha entrat a Sant Cugat per la ronda nord, on finalment, degut a la velocitat, ha perdut el control del vehicle, ha bolcat i s'ha estampat contra un arbre. Com a conseqüència del xoc, el vehicle s'ha incendiat totalment. El conductor ha sortit il·lès de l'accident.

 

 

 

  

  

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut extingir el foc sense lamentar més danys materials ni personals.

 

 

 

  

  

El santcugatenc ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i per conducció temerària sota els efectes de l'alcohol, després d'haver donat 0,53 mg/l quan el límit per a conductors no professionals és de 0,25.