Sant Joan s'apropa amb casetes de petards ubicats pel municipi | David Fernández

 

 

Els cerdanyolencs podran comprar petards, coets i focs artificials per celebrar les revetlles de Sant Joan, en un total de cinc establiments. Els llocs per comprar aquests celebres artefactes típics d'aquestes festes estaran repartits per diversos punts del municipi, en casetes instal·lades únicament durant aquests dies.

 

Així, els cerdanyolencs podran adquirir diversos elements pirotècnics a l’avinguda Roma davant de la Masia de Can Serra, l’avinguda de Sant Iscle amb la plaça de l’Estatut, l’avinguda de Guiera amb avinguda Primavera, el passeig d’Horta amb carrer Pizarro i, finalment, el carrer Sant Anna amb el passeig de la Riera. 

 

 

Revetlla popular 

 

El Parc Xarau tornarà a acollir la celebració de la revetlla popular de Sant Joan i tant la foguera com el sopar seran en aquest indret.

 

La festa del foc per excel·lència començarà amb la construcció de la foguera al Parc Xarau. Paral·lelament, a les 18:30 h, el Jardí de Ca n'Ortadó serà l'escenari dels “Contes de foc d'una nit màgica”, activitat familiar de contacontes participatius sobre algunes de les tradicions i històries relacionades amb la foguera, Sant Joan i la flama del Canigó. Més tard, cap a les 19:30h, arribarà la flama de Canigó a la plaça de Sant Ramon.

 

A partir de les 22 h se celebrarà el sopar popular, organitzat pel CEM Cerdanyola, i la revetlla, oberta a tota la ciutadania independentment d'haver sopat al parc Xarau.

 

Coneix tota la programació de la revetlla popular de Sant Joan a Cerdanyola.