El barri de Canaletes, de Festa Major!

by | juny 13, 2017 | Al Dia

 

  

 

  

L'Associació de Veïns de Canaletes organitzarà la Festa Major del barri durant els dies 17 i 18 de juny. La festa serà un punt de trobada per compartir una bona estona entre la barbacoa, les actuacions d'entitats, els tallers i jocs infantils, l'esport, la batucada, la concentració de cotxes clàssics o el ball d'orquestra.

  

  

L'inici el marcarà la presentació de la festa a les 12 hores per part de l'AAVV de Canaletes, al Parc de la Riera. Seguidament hi haurà l'exhibició de hip-hop a càrrec d'alumnes de l'Escola Carles Buïgas, exhibició de sevillanes i una masterclass de balls en línia. A les 13 hores s'oferirà una botifarrada popular. Ja a la tarda, un micròfon obert estarà disponible per artistes del barri i, a les 17.30 h començarà el torneig infantil de futbol. L'activitat continuarà sempre al Parc de la Riera amb més actuacions de danses balineses, exhibició de boxa i un concurs de truites amb degustació i lliurament de premis. Tancarà el dissabte el ball de l'Orquestra Glacé.

 

  

 

El diumenge s'aixecarà clàssic amb una concentració de cotxes clàssics que ocuparan l'avinguda de Canaletes. A les 10 hores s'iniciarà una caminada i bicicletada popular des de la Caseta del Parc de la Riera i a les 10.30 hores continuarà el campionat de futbol. Un inflable infantil aquàtic s'instal·larà per refrescar-se i celebrar la Festa de l'Aigua. La batucada “Los Deskartaos” de l'Institut Forat del Vent animarà la festa a les 11.30 h i ball de salsa, paella i botifarrada popular posaran el punt final a una festa intensa i treballada des de la il·lusió.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: