L'Associació de Veïns de Canaletes organitzarà la Festa Major del barri durant els dies 17 i 18 de juny. La festa serà un punt de trobada per compartir una bona estona entre la barbacoa, les actuacions d'entitats, els tallers i jocs infantils, l'esport, la batucada, la concentració de cotxes clàssics o el ball d'orquestra.

  

  

L'inici el marcarà la presentació de la festa a les 12 hores per part de l'AAVV de Canaletes, al Parc de la Riera. Seguidament hi haurà l'exhibició de hip-hop a càrrec d'alumnes de l'Escola Carles Buïgas, exhibició de sevillanes i una masterclass de balls en línia. A les 13 hores s'oferirà una botifarrada popular. Ja a la tarda, un micròfon obert estarà disponible per artistes del barri i, a les 17.30 h començarà el torneig infantil de futbol. L'activitat continuarà sempre al Parc de la Riera amb més actuacions de danses balineses, exhibició de boxa i un concurs de truites amb degustació i lliurament de premis. Tancarà el dissabte el ball de l'Orquestra Glacé.

 

  

 

El diumenge s'aixecarà clàssic amb una concentració de cotxes clàssics que ocuparan l'avinguda de Canaletes. A les 10 hores s'iniciarà una caminada i bicicletada popular des de la Caseta del Parc de la Riera i a les 10.30 hores continuarà el campionat de futbol. Un inflable infantil aquàtic s'instal·larà per refrescar-se i celebrar la Festa de l'Aigua. La batucada “Los Deskartaos” de l'Institut Forat del Vent animarà la festa a les 11.30 h i ball de salsa, paella i botifarrada popular posaran el punt final a una festa intensa i treballada des de la il·lusió.