La cantautora en una fotografia d'arxiu | mp3.around.com

 

La bellaterrenca Sara Terraza actuarà aquest divendres 16 de juny al restaurant Marcs de Bellaterra. L'acompanyaran 3 músics en format “Sara Terraza Quartet” i tocaran versions d'artistes coneguts com Amy Winehouse o Stevie Wonder, estàndarts de jazz i temes propis que inclouran al nou disc que treuran després de l'estiu.

 
 
Sara Terraza Quartet està composat per Aleix Cansell al teclat, Oriol Tonietti a la bateria, Tomas Pujol al baix i Sara Terraza a la veu.
 
 

Terraza és una cantant i guitarrista de 21 anys bellaterrenca. Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue. Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

 

 

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament.

 

 

Actualment Sara Terraza està enregistrant el seu primer treball discogràfic sota la direcció i producció musical d’en Toni Xuclà, músic, compositor i productor de casa nostra amb un gran bagatge musical. Aquest enregistrament s’està portant a terme en diferents etapes per tal de culminar en un primer EP que sortirà a la llum després d’aquest estiu de 2017, amb una prometedora temporada de presentació del seu treball al llarg del curs 2018 – 19.