(d'esquerra a dreta) Àngel Gastón, de l'executiva de l'ANC i Jordi Mena, del grup impulsor d'Òmniu Cultural | Laia TR

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana de Cerdanyola (ANC) i Òmnium Cultural han presentat aquest 14 de juny l'acte que obrirà la campanya pel referèndum de Catalunya a Cerdanyola.

 

 

L'acte d'inici de campanya a Cerdanyola es farà als jardins del Museu d'Art i comptarà amb la presència de tres pilars en la defensa del referèndum: Jordi Sánchez, president de l'ANC, Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural i Antonio Baños, exdiputat, secretari nacional de l'ANC i portaveu de Súmate. La cita serà el pròxim dilluns 26 de juny a les 18.30 hores.

  

  

Una obertura festiva que segons el membre d'Òmnium Cultural, Jordi Mena, significarà “la revolta dels somriures“, tal com descrivia el procés sobiranista l'expresidenta de l'entitat, Muriel Casals.

 

  

Ambdues entitats han elaborat un manifest després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciés la data i pregunta del referèndum. Per Àngel Gastón, de l'executiva de l'ANC, l'objectiu és interpel·lar a tots els cerdanyolencs perquè s'expressin en un procés clar i transparent, “que no va d'independència, sinó de democràcia”.