El Servei Meteorològic ha emès un avís de perill per calor que afecta a Bellaterra

by | juny 14, 2017 | Al Dia

 

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per Situació Meteorològica de Perill per calor que pot afectar a Bellaterra aquest dimecres, 14 de juny., fins divendres. A partir de llavors només romandran afectades les comarques de Lleida més Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

 

 

 

D'aquesta manera, tota la comarca del Vallès Occidental, i bona part de la Catalunya central, es troba en avís moderat (2 en una escala del 0-6) per poder superar una temperatura màxima extrema. A Bellaterra la màxima prevista per aquest dimecres 14 de juny és de 36,2ºC.

 

 

 

En algunes comarques de Lleida, l'avís de perill és alt (3 sobre 6).

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: