Un porc senglar baixa al nucli urbà de Cerdanyola

by | juny 14, 2017 | Al Dia

El senglar ha estat sedat i traslladat | Cerdanyola.info

 

 

  

  

Segons informa el mitjà municipal cerdanyola.info, el matí del 14 de juny un porc senglar ha arribat desorientat i confús al nucli urbà de Cerdanyola. L'animal s'ha passejat pels carrers del voltant del passeig Cordelles fins a arribar al parc Cordelles, just al darrere.

 

 

  

  

Un important desplegament tant de la Policia Local com de Mossos d'Esquadra han precintat la zona i un equip veterinari, amb la col·laboració del Servei de Salut Pública de l'Ajuntament, l'ha sedat. A continuació el senglar ha estat traslladat amb el suport d'efectius d'agents rurals.

 

 

  

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: