Cerdanyola es prepara un any més per rebre la Flama del Canigó

by | juny 15, 2017 | Cerdanyola

La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan | Cerdanyola.info

 

 

 

La Flama del Canigó tornarà un any més per encendre la nit de Sant Joan a Cerdanyola el 23 de juny. De la mà dels membres del Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM Cerdanyola), la ciutat rebrà el símbol d'unitat dels Països Catalans amb diferents activitats, entre elles, la revetlla popular al Parc Xarau. Una activitat que ja es va estrenar amb èxit ara fa un any.

 

 

 

Entre les activitats d'enguany, destaquen els “Contes del foc d'una nit màgica”, una activitat familiar de contacontes participatius sobre algunes de les tradicions i històries relacionades amb la foguera, Sant Joan i la flama del Canigó. La cita serà als jardins de Ca n'Ortadó, el divendres a les 18.30 hores. Més tard, cap a les 19.30 h, arribarà la Flama del Canigó a la plaça de Sant Ramon. Des d'allà, la comitiva es dirigirà a l'Ajuntament a on es farà la recepció oficial de la flama amb l'actuació de les entitats de cultura popular que hi participen

 

 

 

Seguidament, una cercavila acompanyarà la flama del Canigó fins al Parc Xarau per encendre la foguera. A partir de les 22 h se celebrarà el sopar popular, organitzat pel CEM Cerdanyola, i la revetlla, oberta a tota la ciutadania independentment d'haver sopat al parc Xarau.

  

 

 

El sopar popular inclourà un menú de primer plat (amanida) i segon plat (a escollir entre fideuà o botifarra esparracada amb salsa de bolets), beguda, coca i cava. Els tiquets ja estan a la venda i es podran adquirir a l'Ateneu fins al 20 de juny a un preu de 12 euros.

 

 

 

Per a les persones que vulguin portar el seu propi sopar hi haurà l'opció de reservar només la taula i les cadires. També hi ha a la venda de tiquets per a una ració de coca i una copa de cava i es poden comprar al preu de 3 euros. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: