Es desdibuixa el possible ‘govern des de l’oposició’

by | juny 15, 2017 | Cerdanyola

L'aritmètica fa difícil sumar majories alternatives | Cerdanyola.info

 

 

Dijous 1 de juny el PSC, ERC, Cs i PP van presentar un acord conjunt per convocar un ple extraordinari i abordar la gestió del poliesportiu Guiera. El text es va acompanyar d’una nota de premsa on els partits de l’oposició avisaven que la situació era nova però que no seria extraordinària i que començaven, des d’aquell mateix moment, “a governar Cerdanyola i a garantir el seu futur”.

 

 

 

A la pràctica, sense una moció de censura els mecanismes que té l’oposició per portar la iniciativa política són molt limitats. D’acord amb la Llei de Bases de Règim Local, una quarta part del plenari pot forçar l’alcalde a convocar un ple extraordinari i votar una proposta d’acord com la que han presentat PSC, ERC, Cs i PP. En aquest cas, com el text afecta contractes vigents i diners municipals, cal que els grups demanin el vistiplau de la secretària i la interventora del consistori. Si en el ple extraordinari s’aprova la proposta, el govern estarà obligat a aplicar-la.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: