Sant Cugat celebra el Dia de la Música amb 500 músics al carrer

by | juny 15, 2017 | Cultura

La jornada del Dia Internacional de la Música aplegarà diversos concerts en diferents escenaris de la ciutat | FOTO: Arxiu

 

 

 

Sant Cugat celebra el pròxim dimecres, 21 de juny, el Dia Internacional de la Música. Una celebració que té per objectiu acostar la música a les places i carrers i que enguany arriba a la cinquena edició a Sant Cugat.

 

 

Com cada any, diferents escenaris repartits a l'eix de vianants, acolliran les propostes musicals d'escoles i formacions santcugatenques. Com en la passada edició, seran cinc els escenaris, tot i que amb diferents ubicacions respecte de la passada edició. D'aquesta manera, s'incorporen els escenaris de la plaça d'en Coll, la plaça del Doctor Galtés i la plaça dels Quatre Cantons, i es mantenen el del carrer de Valldoreix (cantonada amb carrer del Rosselló), i el de la plaça d'Octavià.

 

 

Precisament aquest espai acollirà la principal novetat d'enguany: Una cantada conjunta dels participants de la festa. D'aquesta manera, entre les 20.30 i les 21.30 hores, uns 500 músics i cantaires interpretaran dues peces conjuntament, sota la direcció de Josep Ferré, director de l'orquestra Simfònica Sant Cugat.

 

 

La Pua- Oficina Musical també s'afegeix, l'endemà, a les celebracions del Dia Internacional de la Música tot programant un sisè escenari amb petits concerts a la terrassa del Casal TorreBlanca.

 

 

Pel que fa als diferents escenaris que ompliran de música Sant Cugat el dia 21 de juny, hi haurà propostes a partir de les 18 hores, i fins a les 22.30 hores.

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: