La jornada del Dia Internacional de la Música aplegarà diversos concerts en diferents escenaris de la ciutat | FOTO: Arxiu

 

 

 

Sant Cugat celebra el pròxim dimecres, 21 de juny, el Dia Internacional de la Música. Una celebració que té per objectiu acostar la música a les places i carrers i que enguany arriba a la cinquena edició a Sant Cugat.

 

 

Com cada any, diferents escenaris repartits a l'eix de vianants, acolliran les propostes musicals d'escoles i formacions santcugatenques. Com en la passada edició, seran cinc els escenaris, tot i que amb diferents ubicacions respecte de la passada edició. D'aquesta manera, s'incorporen els escenaris de la plaça d'en Coll, la plaça del Doctor Galtés i la plaça dels Quatre Cantons, i es mantenen el del carrer de Valldoreix (cantonada amb carrer del Rosselló), i el de la plaça d'Octavià.

 

 

Precisament aquest espai acollirà la principal novetat d'enguany: Una cantada conjunta dels participants de la festa. D'aquesta manera, entre les 20.30 i les 21.30 hores, uns 500 músics i cantaires interpretaran dues peces conjuntament, sota la direcció de Josep Ferré, director de l'orquestra Simfònica Sant Cugat.

 

 

La Pua- Oficina Musical també s'afegeix, l'endemà, a les celebracions del Dia Internacional de la Música tot programant un sisè escenari amb petits concerts a la terrassa del Casal TorreBlanca.

 

 

Pel que fa als diferents escenaris que ompliran de música Sant Cugat el dia 21 de juny, hi haurà propostes a partir de les 18 hores, i fins a les 22.30 hores.