(d'esquerra a dreta) Marc Costa, Encarna Linares, Josep Grau i Xavier Badia | PDeCAT Cerdanyola

 

 

El Partit Demòcrata ha inaugurat el seu local a Cerdanyola aquest 16 de juny i ho ha fet amb la presència dels responsables territorials del partit: David Bonvehí (Coordinador Organitzatiu), Xavier Badia (President de la Vegueria de les comarques de Barcelona) i Núria Colomé (Presidenta comarcal del Vallès Occidental-Sabadell). Tots ells han destacat que el nou local ha estat una realitat gràcies a la feina i l’esforç dels associats de Cerdanyola.

 

El President local del PDeCAT, Josep Mº Gispert, ha agraït la presència de tots els assistents, ha explicat que aquest local vol obrir-se a la ciutat i que el partit el posa a disposició per si alguna entitat o comunitat de veïns necessita un lloc on poder realitzar alguna reunió. I l’ha donat per inaugurat.

 

Tot seguit, la presidenta comarcal, Núria Colomé, ha volgut remarcar que es tracta del primer local de la comarca que ja llueix la imatge corporativa del Partit Demòcrata. Per la seva banda, el màxim responsable de la Vegueria, Xavier Badia, ha recordat que, en lloc dels mals presagis d’alguns que deien que el PDeCAT perdria suports, el cert és que la marca cada vegada està guanyant més; i ha transmès la seva alegria en veure la bona resposta que aquest acte d’inauguració ha tingut entre associats i simpatitzants.

 

El diputat al Parlament i número 2 del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha volgut destacar la satisfacció pel fet que l’executiva local del PDeCAT hagi apostat per obrir aquest local i ho hagi fet costejant-ne les despeses d’acondicionament i de manteniment del mateix. Agraeix els esforços dels associats i els demana implicació per poder arribar a la data de l’1 d’octubre amb els deures d’explicar als ciutadans de Cerdanyola la importància d’exercir la Democràcia aquell dia. En aquest sentit, el Partit Demòcrata comença els actes de campanya pel “SÍ” aquest dissabte  17 de juny a la tarda amb una carpa informativa a la Plaça Abat Oliba.

 

L’acte ha comptat amb l’acompanyament d’alguns representants d’altres formacions polítiques de la ciutat, com ara la regidora Elvi Vila (CxC), el president local d’Esquerra, Albert Turon, i el president local i el regidor de MES, Jordi Mena i Jordi Miró. També hi han assistit representants d’algunes entitats com Òmnium, l’ANC, l’Associació de Veïns Sant Ramon, l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, el Menjador Solidari Josep Rosell, Càrites, la Creu Roja, la Comissió de Festes Sant Martí, la Colla gegantera de Cerdanyola, el Club d’Escacs de Cerdanyola i la Federació Catalana de Tennis taula.