Imatge de l’edició 2016 del Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel | Haidy Blanch

 

La cinquena edició del Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel s’acaba aquest dissabte, 17 de juny, quan es jugaran les finals. La final femenina començarà a les 16 hores, i la femenina, a les 17.30 hores. Aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya, es juga, des del 7 de juny, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Enguany ho estan fent 406 parelles, 812 jugadors i jugadores, i el torneig ha tingut, fins i tot, una llista d’espera d’unes 25 parelles.

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

La recaptació del campionat anirà a benefici del departament d’hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d’abril del 2013, amb només 10 anys, víctima d’un càncer de leucèmia.

12 categories

En l’àmbit esportiu, hi ha hagut 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes. Els directors del torneig són Raquel Martínez i Marc Carballeira, i el jutge-àrbitre, Siscu Violeta. A banda del pàdel, també hi ha hagut activitats paral·leles, com actuacions musicals, un mercadet solidari, activitats per a nens i nenes i sorteigs de regals.

L’Obra Social la Caixa i l’EMD donen 3.000 euros cadascú

Cal recordar que en la presentació oficial del torneig, el passat dimecres 31 de maig, l’Obra Social la Caixa va fer el lliurement simbòlic d’un taló de 3.000 euros al torneig, una quantitat que l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix també ha lliurat al campionat.

Aquesta és una de les activitats del programa d’actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix.